foto

Sarah Alles

  • nar. 17.9.1986 (31 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Erwartungen
2015 Das Traumschiff - Macau (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Doktorspiele
Stilles Erbe
2013 Stopy zločinu (TV film)
Stunde des Bösen - Der Sieger in Dir (TV film)
2011 Mutation Background
Stilles Tal
2009 Birdland (studentský film)
Kill Your Darling (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Immer Wirbel um Marie (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Volles Haus (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace