foto

Christoph Tomanek

  • nar. 9.6.1969 (50 let)
    Hannover, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord bei Nordwest - Gold! (TV film)
2017 Inspektor Jury spielt Katz und Maus (TV film)
TIAN - Das Geheimnis der Schmuckstraße
2015 Prokletý ráj (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Mord in Aschberg (TV film)
2013 Stunde des Bösen - Der Sieger in Dir (TV film)
2012 Schilf
2011 Homevideo (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
Volně jít
2010 Poslední patriarcha (TV film)
2009 Bella Block - Vorsehung (TV film)
Der Tote im Spreewald (TV film)
Wenn die Welt uns gehört
2008 Die Lüge (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Stürmische Zeiten (TV film)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
2006 Mörderische Erpressung (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
2004 Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)
Die fremde Frau (TV film)
Exil
Místo činu: Pohádkový les (TV film)
Pokojská a milionář (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2002 Ein Engel und Paul
Pomoc, já jsem kluk!
Zweikampf (TV film)
1995 Novalis - Die blaue Blume

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Constanzes Geheimnis (S02E06)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Vlak za vlakem (S02E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace