foto

Vibeke Hastrup

  • nar. 7.4.1958 (59 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cesta časem
Potvora
Thorn
2016 Kráčej se mnou
2013 Africké dobrodružství
2009 Lovec mozků
Velsignelsen
Útěk
2008 Co nikdo neví
2007 Učitelka
2006 Krummerne - så er det jul igen
2005 Zabití
2002 Bertram & Co
2000 Ved verdens ende
1997 Sunes familie
1990 Lad isbjørnene danse
1988 Guldregn
Himmel og helvede
Ved vejen
1987 Babettina hostina

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
2013 Vláda (TV seriál)
Ten správný odstín hnědé (S03E03)
2009 Store drømme (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace