foto

Acácio de Almeida

  • nar. 29.6.1938 (82 let)
    Souto, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 A Portuguesa
Raiva
Černý zápisník
2017 Colo
2016 Correspondências
2012 Drift Away
Paixão
Vingança de Uma Mulher, A
2011 A Morte de Carlos Gardel
Cisne
2010 Perdida Mente
2009 Second Life
2008 Secretos
2006 Glória (TV film)
La mémoire des autres
Lavado em Lágrimas
O Beijo
Viúva Rica Solteira Não Fica
2004 O Estratagema do Amor
2003 A Filha
O Fascínio
Quaresma
2002 Aparelho Voador a Baixa Altitude
Le loup de la côte Ouest
Rosa la china
2001 Frágil Como o Mundo
2000 Ceux d'en face
Combat d'amour en songe
Rasganço
1999 La ciudad de los prodigios
Mal
1998 Inconnu de Strasbourg, L'
Os Mutantes
1997 A Tempestade da Terra
Novia de medianoche, La
1996 Asunto privado, Un
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
Pandora
1995 Útěky
1993 Coitado do Jorge
1992 Tierra fría
1990 Il Maestro
Som da Terra a Tremer, O
1989 Krev
Rosa de Areia
Étoile
1988 L'autre nuit
Maschera, La
Mendiants, Les
1987 Agosto
Balada da Praia dos Cães
Plamen v mém srdci
Slast ze zabíjení
1986 Dans un miroir
Mammame
Na hladině moře
Um Adeus Português
1985 Aspern
Ninguém Duas Vezes
Vertiges
1984 Notre mariage
Point de fuite
Régime sans pain
Vidas
Ville des pirates, La
1983 A Estrangeira
V bílém městě
1982 A Ilha dos Amores
Conversa Acabada
Dina e Django
Fim de Estação
1981 Silvestre
1980 Passagem ou a Meio Caminho
1979 E Não se Pode Exterminá-lo? (TV film)
1978 Alexandre e Rosa
Cesty
Histórias selvagens
1976 Trás-os-Montes
1975 Brandos Costumes
1972 Ein Käfer gibt Vollgas
Fragmenty filmu za almužnu
Minulost a přítomnost
1971 Sever do Vouga... Uma Experiência
1970 Bludný kruh

TV seriály

2019 O Livro Negro do Padre Dinis (TV seriál)

Dokumentární

2020 Take Me Home
2019 Danses macabres, squelettes et autres fantaisies
2017 Escrita Íntima
2016 A Vossa Terra
2014 O Meu Outro País
1983 Gestos e Fragmentos
1982 Ana
1977 A Lei da Terra
1976 Máscaras

Producentská filmografie

Filmy

1989 Rosa de Areia

Dokumentární

1975 Eleições 75

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1975 Eleições 75
Zbraně a lid

Fanoušci tvůrce