foto

Acácio de Almeida

  • nar. 29.6.1938 (81 let)
    Souto, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 A Portuguesa
Raiva
Černý zápisník
2017 Colo
2016 Correspondências
2012 Drift Away
Paixão
Vingança de Uma Mulher, A
2011 Cisne
Morte de Carlos Gardel, A
2009 Second Life
2008 Secretos
2006 Viúva Rica Solteira Não Fica
2004 O Estratagema do Amor
2003 Fascínio, O
Quaresma
2002 Aparelho Voador a Baixa Altitude
Le loup de la côte Ouest
Rosa la china
2000 Ceux d'en face
Combat d'amour en songe
Frágil Como o Mundo
Rasganço
1999 La ciudad de los prodigios
Mal
1998 Inconnu de Strasbourg, L'
Os Mutantes
Tempestade da Terra, A
1997 Novia de medianoche, La
1996 Asunto privado, Un
Pandora
1995 Leyenda de Balthasar el Castrado, La
Útěky
1993 Coitado do Jorge
1992 Terra Fria
1990 Il Maestro
Som da Terra a Tremer, O
1989 Krev
Rosa de Areia
Étoile
1988 L'autre nuit
Maschera, La
Mendiants, Les
1987 Agosto
Balada da Praia dos Cães
Plamen v mém srdci
Slast ze zabíjení
1986 Dans un miroir
Mammame
Na hladině moře
Um Adeus Português
1985 Aspern
Ninguém Duas Vezes
Vertiges
1984 Notre mariage
Point de fuite
Régime sans pain
Vidas
Ville des pirates, La
1983 Estrangeira, A
V bílém městě
1982 A Ilha dos Amores
Conversa Acabada
Dina e Django
1981 Silvestre
1980 Passagem ou a Meio Caminho
1979 E Não se Pode Exterminá-lo? (TV film)
1978 Alexandre e Rosa
Cesty
1976 Trás-os-Montes
1975 Brandos Costumes
1972 Ein Käfer gibt Vollgas
Fragmenty filmu za almužnu
Minulost a přítomnost
1971 Sever do Vouga... Uma Experiência
1970 Bludný kruh

Dokumentární

1983 Gestos e Fragmentos
1982 Ana
1976 Máscaras

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1989 Rosa de Areia
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace