foto

Ljudmila Solovjova

  • nar. 12.7.1953 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poceluj skvoz stěnu
2010 Gluchar v kino
2008 Platon
Šviháci
1988 Klad (TV film)
1983 Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
1982 Golos
1978 Záhadné zmizení

TV seriály

2016 Ně vmestě (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Šesť svidětělej (E09)
2011 Amazonki (TV seriál)
Izměna (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Probužděnije (S02E10)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
2003 Něotložka (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace