foto

Marc I. Daniels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zombied
2015 Lucifer's Bride
Waterless
2014 Annie
2013 Goat
Simple Moves
2012 Angliština Engliština
Vamperifica
2011 Šmoulové
Šťastný Nový rok
2010 Jedině ona

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
Now It Begins… (E01)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Popped Pugilist (S01E14)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Terminal Tenant (S01E05)
2012 Smash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Dokumentární

2012 Doznání mafiánů (TV seriál)
Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Waterless

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Waterless

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace