foto

Christine Lemler

  • nar. 14.1.1968 (51 let)
    Dieppe, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Má žena mě opustila
Oreille de Joé, L'
1990 Promotion canapé

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Mise à nu (S07E04)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2012 Main Courante (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
La Rançon du succès (S06E06)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Feu intérieur (S05E08)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Classe mannequin (TV seriál)
Un commissario a Roma (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace