foto

Ronnie McCann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
Shadow Dancer
Young Europe
2001 Zkurvená existence
1998 Acid House
1987 Božské zájmy

TV seriály

2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The Tipping Point (E11)
High Stakes (E08)
The Truth Shall Set You Free (E07)
další epizody (6)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Inspektor Taggart (TV seriál)
Andělské oči (S12E03)
1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Čestná smrt (S09E03)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace