foto

Jasunari Kawabata

  • nar. 11.6.1899
    Ósaka, Japonsko
  • zem. 16.4.1972 (72 let)
    Zuši, prefektura Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Koto - kniha
2009 Tenohira no shôsetsu - povídka
2008 Yubae Shojo - kniha
2006 Das Haus der schlafenden Schönen - kniha
2005 Koto (TV film) - kniha
2001 Bellas durmientes - kniha
Shin yukiguni - povídka
1995 Nemureru bijo - kniha
1985 Tristesse et beauté - kniha
1980 Koto - kniha
1974 Izu no odoriko - kniha
1969 Dny a měsíce - kniha
Senbazuru - kniha
1968 Nemureru bidžo - kniha
1967 Izu no odoriko - povídka
1966 Žena z jezera - kniha
1965 Jukiguni - povídka
Ucukušisa to kanašimi to - kniha
1963 Izu no odoriko - povídka
Koto - kniha
1957 Yukiguni - povídka
1955 Kawa no aru šitamači no hanaši - kniha
1954 Izu no odoriko - povídka
Yama no oto - kniha
1953 Senbazuru - kniha
1952 Asakusa kurenaidan - kniha
1951 Maihime - kniha
1936 Arigató-san - kniha
1935 Otomegokoro: Sannin šimai - povídka
1933 Izu no odoriko - povídka
1926 Kurutta ippêji - povídka

TV seriály

1986 Seišun anime zenšú (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace