foto

Marcel Borràs

  • nar. 27.11.1989 (29 let)
    Olot, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejistá sláva
2016 Tiger
2015 Ahora o nunca
2012 Dopis Evitě (TV film)
Tengo ganas de ti
2011 Puzzled Love
2010 Bruc. La llegenda
Cruzando el límite
Diario de Carlota, El
El mal ajeno
Tři metry nad nebem
2008 Buscando al hombre perfecto (TV film)
2006 53 zimních dní

TV seriály

2019 Promesas de arena (TV seriál)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
Tiempos de guerra (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
Hermanos (TV seriál)
2013 Familia (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Sagrada família, La (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace