foto

Sergej Siplivyj

  • nar. 4.8.1962 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
Pod električeskimi oblakami
2013 Foto na dokumenty (TV film)
Žizň posle žizni (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
Děd (TV film)
2010 Čužaja
2008 Rajskije pticy
2007 Vnězemnoj
2004 Noc světla
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Gorničnaja (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pes (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Podraz (S01E03)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Akula (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace