foto

Vladimir Kapustin

  • nar. 16.3.1971 (48 let)
    Angarsk, Irkutská oblast, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arytmie
Žili-byli
2016 Čelovek iz buduščego
2015 Klad
Pionýři hrdinové
2014 Grešnik
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)
2012 Astra, ja ljublju těbja
2011 Můj táta je Baryšnikov
Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 Brestská pevnost
Děťjam do 16...
Mamočki (TV film)
2009 Krasnyj lotos
Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
Samyj lučšij film 2
2008 Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2006 Geroj našego vremeni
Park sovětskogo perioda
1998 Retro vtrojom
1994 Železnyj zanavěs
1990 Jama

TV seriály

2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Gadalka (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Topor (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Vsjo mužiki svo… (S01E20)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
2015 Petlja Nesterova (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Chorošije ruki (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Čerta (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Byvšaja žena (TV seriál)
Dolgij puť domoj (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Samara (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Bez pravil (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Černyj bumer (S01E10)
Fotografija na pamjať (S01E06)
další epizody (4)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 15 (E15)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2002 Cirk (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky