foto

Danton Mello

  • nar. 29.5.1975 (45 let)
    Passos, Minas Gerais, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Arigo
2020 Um Tio Quase Perfeito 2
2019 Hebe: A Estrela do Brasil
2017 Předtím než zapomenu
2016 Vai que dá certo 2
2014 Superpai
2013 O Concurso
Vai que dá certo
2011 Klaun
2009 Ouro Negro
2005 Quanto Vale Ou É Por Quilo?
2004 Araguaya - A Conspiração do Silêncio
Tudo Isto É Fado
2003 Benjamim

TV seriály

2019 Hebe (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
2006 Sinhá Moça (TV seriál)
2004 Cabocla (TV seriál)
1999 Terra Nostra (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
Torre de Babel (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1994 A Viagem (TV seriál)
1993 Guerra Sem Fim (TV seriál)
1992 Despedida de Solteiro (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1989 Tieta (TV seriál)
1988 Vale Tudo (TV seriál)
1985 Gata Comeu, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky