foto

Darja Ivanova

  • nar. 23.7.1986 (33 let)
    Mirnyj, Jakutsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (5)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (20)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
Zaščita protiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace