foto

Martin Loos

  • nar. 10.7.1977 (42 let)
    Tyrolsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bergfried (TV film)
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2011 Muž z Pekingu (TV film)
Na tripu
2010 22:43
King Kongs Tränen
2008 Falco
In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Facetten
Three Old Men
2003 Armer kleiner Mörder (studentský film)

TV seriály

2006 Kupetzky (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky