foto

Annabelle Lanyon

  • nar. 4.10.1960 (58 let)
    Greenwich, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bite
2018 Th'dread Rattlin'
The Madness of Tellaralette Seville
2017 Werewolves of the Third Reich
2015 Brash Young Turks
2009 Burlesque Fairytales
2006 Existential Affair, An
Jste zralí na lásku ?
1988 Dream Demon
1985 Legenda
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1981 Story of Ruth, The
1979 The Quatermass Conclusion

TV seriály

1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1979 Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace