foto

Billy Brown

  • nar. San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Zákon gangu (TV seriál) (2008)

    - V 8. díle 7. série "The Separation of Crows" si zahrál cameo profesionální basketbalista, jeden z nejlepších hráčů nynější NBA, Carmelo Anthony. Objevil se jako člen ochranky Augusta Markse (Billy Brown). (coffeeblack)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Star Trek
Útěk na Horu čarodějnic
2008 Dům na špatné adrese
Monstrum
2005 House of the Dead 2 (TV film)
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
2002 Thornberryovi na cestách
2001 Second Coming
1997 Kosmetička a zvíře
Ztracený svět: Jurský park
1993 Cyklistův sen
Geronimo

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
Wes (S03E15)
He Made a Terrible Mistake (S03E14)
It's War (S03E13)
další epizody (6)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Hi, I'm Philip (S02E08)
I Want You to Die (S02E07)
další epizody (15)
2014 Legenda (TV seriál)
Na vlastní pěst (S01E05)
Pilot (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (9)
Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
Playing with Monsters (S07E03)
další epizody (4)
2013 Hostages (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Sweet and Vaded (S06E07)
Wolfsangel (S06E04)
další epizody (5)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
Small World (S05E06)
další epizody (5)
Dexter (TV seriál)
Are You...? (S07E01)
2011 Dexter (TV seriál)
This Is the Way the World Ends (S06E12)
Talk to the Hand (S06E11)
Ricochet Rabbit (S06E10)
další epizody (10)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Kraj prznění a strdí (S03E02)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace