foto

Neil Edmond

  • nar. 1970
    Shrewsbury, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Mindhorn
2007 Andělé a panny
Ladies and Gentlemen (TV film)
2005 The Wingnut Tapes
2004 Trauma
Šmejdi
2002 Ant Muzak
1998 Move on up (TV film)

TV seriály

2019 Warren (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
The Father Figure (E04)
další epizody (6)
2018 Život beze slov (TV seriál)
L-O-N-- LONDON: Part 1 (S03E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
2016 I Want My Wife Back (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
The Kennedys (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Brilliantman! (S04E01)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Překvápko! (S03E02)
Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Jdeme na to (S02E03)
2009 PhoneShop (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Asteroid (S01E04)
Not Going Out (TV seriál)
Olověná bublina (TV seriál)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Man Stroke Woman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace