foto

Sumie Sasaki

  • nar. 22.6.1928 (91 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
2015 赤い霊柩車 黒の審判 (TV film)
2014 Sakura saku
2013 Nirjú šósecuka: Serialist
2012 Home: Itošiki no zašikiwaraši
Mó júkai nante šinai (TV film)
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Boku to tsuma no 1778 no monogatari
Gakko wo Tsukuro
Jógašiten Coin de rue
2009 Akuma no Temari Uta (TV film)
Gin'iro no ame
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2008 Hana jori dango: Fainaru
Hjakuman en to nigamuši onna
Last Game: Saigo no sókeisen
2007 Haengbok
Hokušin naname ni sasu tokoro
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
Zukan ni nottenai mushi
2006 Kaidan šin mimibukuro: Nobuhiko-san
Shinjuku no Haha Monogatari (TV film)
Triple Kitchen (TV film)
2005 Guts densecu: Itoši no pitbull
Jokkakan no kiseki
Kaidan Šin Mimibukuro Gekidžóban: Júrei manšon
Sajonara Midori-čan
2002 Ogyâ
1994 Kowagaru hitobito
1993 Jume no onna
1992 Onna goroši abura no džigoku
1988 Bakajaró! Wataši, okottemasu
Jasašii čihó (TV film)
1987 Jošiwara endžó
On'na sakasemasu
1985 Haru no kane
Jabandžin no jó ni
オアシスを求めて (TV film)
1983 Mijuki
1982 Himejuri no tó
Saraba itoshiki daichi
1981 Kófuku
Omoide Zukuri (TV film)
1980 Zigeunerweisen
1979 Šúra no tabišite (TV film)
1978 Ai no bórei
1977 Čikuzanova osamělá pouť
1972 Kaigun tokubetsu nensho hei
1971 En to iu onna
1970 Dnes žít, zítra zemřít
1969 Wataši ga suteta onna
1966 Kokoro no sanmyaku
1965 Nihon rettó
1963 Záznam o japonském hmyzu
1962 Kiriko no unmei
Past
Člověk
1959 Kikenna onna
1955 Ókami
1954 Nidžúši no hitomi
1953 Příběh jednoho života
1952 Děti Hirošimy

TV seriály

2019 Sasurai onsen Endó Ken'iči (TV seriál)
Daijonju: Hóši onsen – 73 nenme no honeymoon (E05)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
2014 Cui no sumika (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Kamisama no Itazura (TV seriál)
Kasutera (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Mioka (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Andó Nacu (TV seriál)
Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
Tokyo Tower (TV seriál)
2006 Ns`あおい (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
2002 Sakura (TV seriál)
1999 Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Hinata Bokko (TV seriál)
Tsumetai Tsuki (TV seriál)
1997 Best Partner (TV seriál)
Best Partner (TV seriál)
1995 Koi mo ni Dome Nara (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1994 Hi no ataru bašo (TV seriál)
Otoko no ibašo (TV seriál)
Pokkapoka (TV seriál)
Tekireiki (TV seriál)
1992 Natsu no Arashi! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky