foto

François Beukelaers

  • nar. 2.2.1938 (81 let)
    Vilvoorde, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gangsta
2016 Achter de wolken
2015 46, xx
Homeful Bliss
2014 Prázdnota
2012 Estonka v Paříži
2011 À ton vieux cul de nègre
2010 22 mei
2009 La veine du vigneron
Petites vacances à Knokke Le Zout (TV film)
Soeur sourire
The Over the Hill Band
2008 De onbaatzuchtigen
JCVD
2007 Ex Drummer
2006 Windkracht 10: Koksijde Rescue
2002 Dame Blanche
2001 Loutka Loulou
Pauline a Paulette
2000 Iedereen beroemd!
1999 Kurrel & Co.
Missing Link
1997 Hard Day's Work, A
Hombres complicados
1995 A zase ti Špindírovi
Ana Temnei
1993 Anchoress
Oeroeg
Schaduwrijk, Het
Smeerlappen, De
1989 Cruel Horizon
Počkej do jara, Bandini
1988 Eskorpion
Pathos - segreta inquietudine
1987 Crazy Love
1986 Caught
1985 Babel opéra, ou la répétition de Don Juan de Wolfgang Amadeus Mozart
Istanbul
1984 Voyage d'hiver, Le
1983 Brussels by Night
Les années 80
1982 Toute une nuit
1979 Melancholická
Slachtvee
1973 Kráska
1968 Jeden večer, jeden vlak
Vijanden, De
1965 Muž s oholenou lebkou
1960 Tricheuse, La

TV seriály

2018 De Dag (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Tabula rasa (TV seriál)
Het bos door de bomen (E08)
De Berenput (E06)
V. (E05)
další epizody (5)
2016 Chaussée d'Amour (TV seriál)
2015 Bevergem (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
Ella (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
Kats & Co (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Dokumentární

1975 Met Dieric Bouts

Režijní filmografie

TV seriály

1966 Derrière l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky