foto

Victoria Koblenko

  • nar. 19.12.1980 (39 let)
    Vinnitsa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F*ck de liefde
Whitestar
2017 Ženy v domácnosti neexistují
2015 Fashion Chicks
Homies
Rajský pokoj
2012 De Club van Sinterklaas & het geheim van de speelgoeddokter
2006 SL8N8 Slachtnacht
Slepá ulička
2004 Stille nacht

TV seriály

2019 Ninja Nanny (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2014 V čas bedy (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
Feuten (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky