foto

Rudy Morren

  • nar. 30.7.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Piet Piraat en het zeemonster
2007 A Day in a Life
2002 Alias

TV seriály

2016 Coppers (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
Dubbelleven (S01E04)
Vossenstreken (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
Stille waters (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Gent West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky