foto

Warre Borgmans

  • nar. 1956
    Mortsel, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Superette Anna
2018 Sinterklaas en de Wakkere Nachten
2015 Ay Ramon!
2013 Marina
2011 Groenten uit Balen
2010 Zot van A.
Zwart water
2008 Blinker en de blixvaten
2006 De Hel van Tanger
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Gilles
2003 Team Spirit 2
2002 De blauwe roos
Nefast voor de feestvreugde 3 (TV film)
2001 Pauline a Paulette
2000 Blinker en het Bagbag-juweel
Blinker en het Bagbag-juweel
1999 Blinker
Blinker
1996 Elixir d'Anvers
1995 Tot ziens
1994 Novacheck (TV film)
1993 Beck - De gesloten kamer
1985 Het ongeluk
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Na de liefde
1982 De potloodmoorden
Gloriant (TV film)
Man van twaalf miljoen, De (TV film)
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)
Esmoreit (TV film)
1978 De brusselse straatzanger (TV film)

TV seriály

2019 Dag Sinterklaas (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
Vossenstreken (TV seriál)
2014 Cordon (TV seriál)
2013 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (7)
2012 Clan (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Kód 37 (TV seriál)
Preggo - deel 2 (S03E13)
Preggo - deel 1 (S03E12)
2010 Anneliezen (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Halleluja! (TV seriál)
Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Raf en Ronny III (TV seriál)
Stille waters (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Kulderzipken (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky