foto

Heikki Paasonen

  • nar. 27.2.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Veijarit
2002 Jízdenka do Mombasy

TV seriály

2019 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Kepposia (S02E08)
Idän ihme (S02E07)
2018 HasBeen (TV seriál)
NIC (S01E05)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Hikinen iltapäivä (S01E01)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
Valehtelijat (S02E06)
další epizody (8)
2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (9)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvä päivä (S02E07)
Pelottomat (S02E06)
Kaapin paikka (S02E04)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Dokumentární

2020 Burgerimies Euroopassa (TV seriál)
Alsace. Viiniä ja Villisikaa! (E06)
2004 Hanna, syntynyt idoliksi (TV film) - a.z.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Na rozcestí (studentský film)

Host

TV pořady

2020 Paasosen polttaritoimisto (TV pořad) - mod.
Tähdet, tähdet 2020 (TV pořad) - mod.
2019 Emma Gaala 2019 (TV pořad) - mod.
2018 Emma Gaala 2018 (TV pořad) - mod.
Et sä tiedä kuka mä oon? (TV pořad) - mod.
Hyvät katsojat (TV pořad)
The Wall Suomi (TV pořad) - mod.
2017 Gladiaattorit (TV pořad) - mod.
Heikki Paasonen Show (TV pořad) - mod.
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Selviytyjät Suomi (TV pořad) - mod.
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Heikki & Mikko Show (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
The Voice of Finland (TV pořad) - mod.
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Torilla tavataan - MM-kultajuhlat (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
2007 Eurovision laulukilpailu 2007 - Suomen Karsinta (TV pořad) - mod.
Jokainen vieras on laulun arvoinen (TV pořad)
Pokeritähti 2007 (TV pořad)
The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 2005 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2004 Miesten Joulu (TV pořad)
Taistelevat julkkikset (TV pořad)
YleX POP 2004 (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Summeri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky