foto

David Lyon

  • nar. 16.5.1941
    Sierra Leone
  • zem. 7.6.2013 (72 let)
    Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Den D (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
2000 Inspektor Rebus: Apoštol (TV film)
Zamřížovaná zahrada
1999 Killing Zone, The
1998 King Lear (TV film)
1997 Richard II (TV film)
1996 Vadí, nevadí (TV film)
1994 Romeo & Juliet (TV film)
1991 Tell Me That You Love Me (TV film)
The War That Never Ends (TV film)
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
Some Lie and Some Die (TV film)
1988 Codename: Kyril (TV film)
1987 Love After Lunch (TV film)
Vision, The (TV film)
1986 Ping Pong
1985 Obrana říše
1983 Macbeth (TV film)
The Ploughman's Lunch
1982 Disappearance of Harry, The (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)

TV seriály

2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Mechanik (S08E02)
1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1988 Christabel (TV seriál)
1987 Gemini Factor, The (TV seriál)
1986 Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace