foto

Samu Haber

  • nar. 2.4.1976 (43 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Niin kaunis on maa

Dokumentární

2017 Sunrise Avenue Secret Film - Behind The Scenes with Samu Haber

Hudební videoklipy

2018 Carpark North & Samu Haber - Heroes (Lyric Video) (hudební videoklip)
2017 Sunrise Avenue - I Help You Hate Me (hudební videoklip)
Sunrise Avenue: I Help You Hate Me (hudební videoklip)
2014 Lohtu (hudební videoklip)
2012 Sunrise Avenue - Somebody Help Me (hudební videoklip)
2011 Sunrise Avenue - Hollywood Hills (hudební videoklip)
2006 Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Emma Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Elastinen Feat. (TV pořad)
Ten Tracks - Die Playlist der Stars (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
The Voice of Germany (TV pořad)
2010 Music Nuggets (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2012 Sunrise Avenue - Somebody Help Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky