foto

Millie Brady

  • nar. 24.12.1993 (26 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Intrigo: Samaria
2018 Jít za svým snem
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 Legendy zločinu

TV seriály

2020 Zločin na statku (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2017 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)