foto

Stephen Moyer

  • nar. 11.10.1969 (47 let)
    Brentwood, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Stephen Moyer se narodil v Bretwoodu v Essexu. Britský televizní a filmový herec, který hraje Billa Comptona v upírském drama TRUE BLOOD na HBO. Předtím byl velice známý pro svou roli Michaela Antonioniho v krátkodobé BBC sérii NY-LON (2004), ve kterém hrál s Rashida Jonesem.

Stephen je také divadelní herec, objevil se v produkci The Iron Man v divadle Young Vic a hrál v Romeo A Julii s Oxford Etapa company. V televizi debutoval v britské situační komedii CONJUGAL RITES (1993).

Rád hraje s populárními herci a herečkami jak ve Velké Británii, tak i v Hollywoodu. V roce 2008 Stephen získal svoji nejznámnější roli s herečkou Anna Paquin v Alan Ballově adaptaci upířího románu od spisovatele Charlaine Harrise zvaný TRUE BLOOD (Pravá krev).

Elvyn George "Ignus.cz" Badelita

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hatton Garden Job
2016 Detour
Juveniles
2015 Diagnóza: Šampión
Proč zabili Ježíše (TV film)
2013 Devil's Knot
Evidence
The Sound of Music Live! (TV film)
2012 The Barrens
2011 Dvojitý agent
Kazatel
Ledová apokalypsa (TV film)
The Caller
2010 Open House
2008 Restraint
2007 Empathy (TV film)
88 minut
2005 A proč já?
2004 Deadlines
Final Quest, The (TV film)
2003 Dokonalý
Šifra (TV film)
2001 Men Only (TV film)
Princezna zlodějů (TV film)
Secret, The (TV film)
Trojice
Vzpoura (TV film)
2000 Quills - Perem markýze de Sade
1998 Comic Act
1997 Princ Valiant: Boj o Excalibur
1996 Filuta (TV film)

TV seriály

2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour Ten: Last Dance (E10)
Hour Nine: Come to Jesus (E09)
Hour Eight: Rock Bottom (E08)
další epizody (10)
The Gifted (TV seriál)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
2012 Jan (TV seriál)
2010 Drop of True Blood, A (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)
2002 Hrozba (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Ultraviolet (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1997 Grand, The (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Juščenko - nedokonaná vražda (TV film)

TV pořady

2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
62. Emmy Awards (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(39)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace