foto

Joona Kortesmäki

  • nar. 3.1.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Soft Porn (studentský film)

Dokumentární

2004 Kotiteatteri (studentský film)

TV pořady

2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2016 Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
Katastrofikokki (TV pořad)
Sinulle on postia (TV pořad)
2015 Kauppaneuvos Jethro (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
2008 B-Studio (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Soft Porn (studentský film)

Dokumentární

2004 Kotiteatteri (studentský film)

TV pořady

2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2016 Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
Sinulle on postia (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Mutamies (studentský film)

Dokumentární

2007 Näytä mitä tarkoitat (studentský film)
2004 Kotiteatteri (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Soft Porn (studentský film)

Dokumentární

2004 Kotiteatteri (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Suden hetki (TV seriál)
Antakaa minulle edes tissiä suuhun (E04)

Host

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 Lauantaiprojekti (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 B-Studio (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace