foto

Michael Steinocher

  • nar. 11.7.1983 (37 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blind ermittelt - Zerstörte Träume (TV film)
Eltern mit Hindernissen (TV film)
2019 A Hidden Life
Der vierte Mann (TV film)
2018 Trauung mit Hindernissen (TV film)
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
Planet Ottakring
2013 Eisland
2012 Kukaččí hnízdo
Odkaz hříšnice (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Nezvěstná (TV film)
2010 Paradeisiana
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
Kleine Fische
Pokrevní přátelství
Případ Lemming
Rimini
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Todesnachrichten
2006 Za tři dny umřeš
2005 Echos (studentský film)

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Unten (S51E35)
2019 CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
Wird's bald (S04E08)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Angeltrip (S15E04)
Schuld (S15E03)
Schatzsuche (S15E02)
další epizody (15)
2018 CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Wettschulden (S04E05)
Aufblattelt (S04E04)
další epizody (16)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bis aufs Blut (S14E05)
Alte Indianer (S14E04)
Tod im Taxi (S14E03)
další epizody (16)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Unter Verdacht (S13E06)
Die Fäden in der Hand (S13E05)
Familie Schweiger (S13E04)
další epizody (4)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Außer Kontrolle (S12E05)
Auf ewig (S12E04)
Místo činu (TV seriál)
Sternschnuppe (S47E06)
2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (10)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
Janus (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2012 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Tür an Tür (S07E03)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Bettina Klein (S01E03)
Místo činu (TV seriál)
Baum der Erlösung (S40E01)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Stille Wasser (S02E12)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Band (S02E08)
Die Schweinemörder (S02E05)
Harakiri (S02E03)
další epizody (4)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
další epizody (5)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Luther Matrix

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky