foto

Valérie Vogt

  • nar. 25.10.1962 (57 let)
    Remeš, Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ma famille t'adore déjà
2014 Tiens-toi droite
2012 Gazelle
La Victoire au bout du bâton (TV film)
2011 Dérade, La
2010 Bouře (TV film)
Par amour
2006 Comment lui dire (TV film)
Vytrvalí
2005 Cyrano de Ménilmontant (TV film)
Frangin d'Amérique, Le (TV film)
Svatební den
2004 La nourrice (TV film)
Moitié-moitié (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
2002 Rue des plaisirs
2001 Ligne 208
Maire, Le (TV film)
Objectif bac (TV film)
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Le secret
Vérité vraie, La (TV film)
1999 Dessine-moi un jouet (TV film)
Já za to nemůžu
1998 Bonnes vacances (TV film)
Nini (TV film)
1997 L'Amour dans le désordre (TV film)
Páni, nebo kluci?
1995 Lulu, král Francie (TV film)
Pullman paradis
1994 Ruban de Möbius, Le
1993 Femme à abattre, La
1992 Rej výtržníků
1988 Un médecin des lumières (TV film)

TV seriály

2018 Access (TV seriál)
Moi, sexiste ? (E15)
2015 Martin, sexe faible (TV seriál)
2012 Duo (TV seriál)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Diplomatická imunita (S20E01)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Premiers secours (TV seriál)
2003 Les Thibault (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt vojáčka (S06E04)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky