foto

Claudio Caiolo

  • nar. 1966
    Sant'Agata di Militello, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
Všechna moje láska
2017 Kobra 11 - Není úniku (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Léto na Sicílii (TV film)
Zazy
2015 Der Fall Barschel (TV film)
Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
Kommissar Marthaler - Engel des Todes (TV film)
2014 Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Med v hlavě
Trennung auf Italienisch (TV film)
2013 Wenn es am schönsten ist (TV film)
2012 Do Říma s láskou
2011 Come trovare nel modo giusto l'uomo sbagliato
Die Braut im Schnee (TV film)
Familie für Fortgeschrittene (TV film)
2009 Zabíjení je má práce, lásko
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Koření lásky (TV film)
Sara
2007 Nezvěstná (TV film)
Pugno di Gesù, Il
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Goldene Zeiten
2005 Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Láska je lék (TV film)
Občanská výchova
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2001 Birthday
Hledám tátu (TV film)
Mein Bruder, der Vampir
Osmý smrtelný hřích (TV film)
1999 Stuhlberg - Der jüngste Manager Europas (studentský film)
1998 ...die man liebt...

TV seriály

2013 Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2010 Das Duo (TV seriál)
Bestien (E19)
2004 Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky