foto

Tereza Kopáčová

  • nar. 29.12.1969 (49 let)
    Praha, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2016 Les Ballets Bubeníček - Orfeus (divadelní záznam)
1999 Možnosti (studentský film)
1994 Dětské hry (studentský film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 EASTSIDESTORY - Romeo & Julie 3. tisíciletí (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace