foto

Peter Kelíšek

  • nar. 13.9.1976 (42 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Dubček
2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)
2012 Definice lásky (TV film)
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2009 Nebe, peklo… zem
2007 Démoni
Rozhovor s nepřítelem
2005 Nazdravíčko (studentský film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Závody se smrtí (E10)
Rodokmen (E09)
další epizody (6)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 26 (S01E26)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)
Případ ztraceného syna (S01E06)
Případ tančícího fantoma (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2018 Válek
2015 Hrana Rockument
2014 Hrana
2008 Ladislav Chudík (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Chinaski - Každý ráno (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2014 Hrana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace