foto

Junis Marlon Noreick

  • nar. 2000
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2012 Unter anderen Umständen - Spiel mit dem Feuer (TV film)
2011 Therese geht fremd (TV film)
2010 Verhältnisse (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Pštrosí štěstí (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
Zátoka pirátů
2008 Bella Block - Reise nach China (TV film)
Die Schimmelreiter
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)

TV seriály

2017 5vor12 (TV seriál)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace