foto

Miho Nakaniši

  • nar. Kóbe, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sóšiki no meidžin
2017 Madou After the Rain
Rokuroku
2016 Gokumontô (TV film)
Tókjó Wind Orchestra
2015 Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
2014 Přes tvou mrtvolu
2013 Eien No Zero
2011 Kamisama no karute

TV seriály

2015 Dr. Rintaró (TV seriál)
2014 Tôkyô ga senjô ni natta hi (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
2011 Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
Umareru (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky