foto

James Wan

  • nar. 27.2.1977 (41 let)
    Kuching, Malajsie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • James Wan
    Paradigm Talent Agency
    360 North Crescent Dr.
    North Bldg.
    Beverly Hills, CA 90210-2500
    USA

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Insidious
2003 Saw

Herecká filmografie

Filmy

2015 Insidious 3: Počátek

Dokumentární

2011 Cormanův svět
2008 Kam se hrabe Hollywood
2006 Hitchcocked! (TV film)
2005 Hacking Away at 'Saw'

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(2 043)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace