foto

Jaroslav Hovorka

  • nar. 27.7.1950 (69 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Jak vytrhnout velrybě stoličku (TV film)

Dokumentární

2000 Příběhy slavných (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Dilino a čert (TV film)
2002 Sestra Paskalina (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
Rendez vous strýce Davida (TV film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
1998 Čerte, tady straší! (TV film)
1997 Jak vyženit z pekla štěstí (TV film)
1995 Mariken z Nimegue (TV film)
1994 Hlídači (TV film)
1993 Masák (TV film)
1992 La contessina, aneb Falešný markýz (TV film)
1991 Mysterium o Faustovi (TV film)
1989 Návštěva v orchestru
Obrázky ze staré školy

TV seriály

1994 Historky od krbu (TV seriál)
Na krvavé koleno (S01E01)

Dokumentární

2015 I Fagiolini (TV film)
2013 To všechno nás postihlo (TV film)
2012 Návraty dokumentaristů (TV seriál)
2011 Až na vrchol (TV film)
2010 Příběh statečnosti a zrady: Lipovec - Licoměřice 1943-1945 (TV film)
2008 Skauti v odboji (TV film)
2007 Esther (TV film)
Psáno pro Pražské jaro opus III. (TV film)
2005 Pevnost mého mládí
2004 Mistři českého animovaného filmu (TV seriál)
2003 Karel Ančerl - opožděný portrét (TV film)
2002 Jan Jakub Ryba: Missa solemnis (TV film)
2001 Jejich vlasti (TV film)
Pražský komorní balet (TV film)
2000 Ilja Hurník ad libitum (TV film)
1999 Obrázky z historie Romů (TV seriál)
Romská kultura v Čechách (TV film)
1998 Krátký život druhé republiky (TV film)
1996 Vojta
1995 Lapidárium: Příběh apoštolů (TV film)
1994 Václav Talich - osud dirigenta (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Zrádce národa v Chotěboři
1992 Črty k Chopinovu portrétu (TV film)
1991 Tanec Praha '91 (TV film)
1989 Strach
1988 Ježkovské miniatury
Jmenuji se Vojtěch Husár
O slavných muzikantech (TV seriál)
1987 Bisernice a spol
Poslední koncert Jana Kubelíka
1986 Stříbrný roh
1985 Vynálezy Ludvíka Očenáška
1984 Listy o pražské houslové škole
Zima na Hlinecku
1983 Ozvěny modrého pokoje

TV pořady

2010 Klíč (TV pořad)
2009 Terra musica (TV pořad)
2007 Světci a svědci (TV pořad)
2000 Cesty víry (TV pořad)
Velký vůz (TV pořad)
1999 Bleděmodrý svět (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1993 Hornové dialogy (TV pořad)

Divadelní záznam

2011 Čert a Káča (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce