foto

Juha Salmén

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Matti
2002 Muž bez minulosti

TV seriály

2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 9 (E09)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace