foto

Atta Yaqub

  • nar. 1979
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 T2 Trainspotting
2016 GlaswAsian Tales
2013 Good Morning Karachi
2011 Fernes Land
2006 Nina's Heavenly Delights
2005 Úžasný den
2004 Něžný polibek

TV seriály

2010 Lip Service (TV seriál)
2005 Meet the Magoons (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace