foto

Olaf Hais

  • nar. 28.10.1965 (54 let)
    Dingelstädt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fernes Land
2006 Rudý kakadu
2004 Dýka Batu Chána
2002 Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
1990 Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)

TV seriály

2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geister (S10E36)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky