foto

Antonio Pitanga

  • nar. 13.6.1939 (80 let)
    Salvador, Bahia, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Possessões
2017 Correndo Atrás
2012 Grande Kilapy, O
2007 Homem Que Desafiou o Diabo, O
2006 Mulheres do Brasil
Zuzu Angel
2003 Apolônio Brasil, Campeão da Alegria
Garotas do ABC
2000 Terceira Morte de Joaquim Bolívar, A
Villa-Lobos - Uma Vida de Paixão
1999 Mauá: O Imperador e O Rei
1990 Pátá opice
1988 Dedé Mamata
1986 La mansión de Araucaima
1985 Chico Rei
Rei do Rio, O
1984 Quilombo
1982 O Homem do Pau-Brasil
Rio Babilônia
1980 Věk země
1978 Deusa Negra, A
Na Boca do Mundo
1977 Ladrões de Cinema
1975 Pastores da Noite, Os
1973 Joanna Francesa
Mestiça, a Escrava Indomável
1972 Quando o Carnaval Chegar
Rakovina
1970 Jardim de Guerra
Mulher de Todos, A
1969 Corisco, O Diabo Loiro
Em Compasso de Espera
Tropici
1967 Cangaceiros de Lampião
Mar Corrente
1965 Menino de Engenho
Samba
1964 Lampião, O Rei do Cangaço
Pušky
1963 Ganga Zumba
Sol Sobre a Lama
1962 Barravento
Dané slovo
Tocaia no Asfalto
1961 Grande Feira, A
1960 Bahia De Todos os Santos
Freddy - Weit ist der Weg

TV seriály

2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 S.O.S. Emergência (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
2003 Agora É Que São Elas (TV seriál)
Celebridade (TV seriál)
1995 Příští oběť (TV seriál)
1993 Guerra Sem Fim (TV seriál)
1990 História de Ana Raio E Zé Trovão, A (TV seriál)
1987 Corpo Santo (TV seriál)
1985 Roque Santeiro (TV seriál)
Tenda dos Milagres (TV seriál)
1984 Partido Alto (TV seriál)
1983 Bandidos da Falange (TV seriál)
1981 Terras do Sem-Fim (TV seriál)
1977 Astro, O (TV seriál)
Espantalho, O (TV seriál)
Espelho Mágico (TV seriál)
1973 Ossos do Barão, Os (TV seriál)
1972 Jerônimo, o Herói do Sertão (TV seriál)
1971 Homem Que Deve Morrer, O (TV seriál)
1969 Dez Vidas (TV seriál)

Dokumentární

2017 Pitanga
1965 Mitt hem är Copacabana

Režijní filmografie

Filmy

1978 Na Boca do Mundo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace