foto

Martin Dostál

  • nar. 18.2.1962 (55 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martin Dostál, absolvent produkce na FAMU a dějin umění na FF UK, spolupracoval s Janem Svěrákem na filmu Jízda (1994) a na tvorbě reklamních spotů. Sám režíroval řadu dokumentů, např. biografické snímky z cyklů GEN.

MFF Karlovy Vary

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Jízda

Dokumentární

2004 Fascinace hudbou a filmem (TV film)
Tatínek
1992 Dokoupil, Jiří Georg (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Jmenuji se Jiří David (TV film)
Nekonečný příběh Posledního z Aporveru
Rok jinak (TV seriál)
2013 Prostě se to děje (TV film)
2011 Letná XL (TV film)
2008 Film o filmu Kuky se vrací (TV film)
2004 Fascinace hudbou a filmem (TV film)
Tatínek
2000 Příběhy slavných: Herec Karel Höger (TV film)
1992 Dokoupil, Jiří Georg (TV film)

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)
Okno k sousedům (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tmavomodrý svět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace