foto

Michel van Dousselaere

  • nar. 1948
    Gent, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brabançonne
2012 K3 Bengeltjes
Tot altijd
2011 Groenten uit Balen
Isabelle
2010 Zot van A.
2007 Nadine
2005 Diep
2001 Terrorama!
2000 Babs
1999 The Crossing
1998 Létající liftboj
1996 Marie Antoinette is niet dood
1995 Antonia
1992 Tři nejlepší věci v životě
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
Zaman

TV seriály

2014 Vriendinnen (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
Het goddelijke monster (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Stellenbosch (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Kijk eens op de doos (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
1998 Abeltje (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Eten bij de buren (TV seriál)
Ons geluk (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Dokumentární

2018 Michel, acteur verliest de woorden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky