foto

Viviane de Muynck

  • nar. 1946
    Mortsel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Niet schieten
2017 Sprakeloos
Vele hemels boven de zevende
2016 Een echte Vermeer
2015 D'Ardennen
Já a Kaminski
Zbrusu Nový zákon
2014 Flying Home
2013 Het vonnis
2012 Tot altijd
2011 Swooni
2010 Vreemd bloed
Zwart water
2006 Nevratné láhve
2005 Štěstí těch druhých
2004 Marmeláda
2002 Goldfish Game
Holčička
1999 Kaas
Missing Link
The Crossing
1998 De man met de hond
1994 Apartmá č. 16
1992 Vinaya
1991 Elias of het gevecht met de nachtegalen
1989 De avonden
1986 Gezin van Paemel, Het
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1982 Menuet

TV seriály

2018 Generatie B (TV seriál)
Oorlog (E06)
Verraad (E05)
Ouders (E03)
2017 Tabula rasa (TV seriál)
De Berenput (E06)
De draad van Ariadne (E04)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Tauschgeschäfte (S04E05)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2006 Waltz (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
L'heure Simenon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace