foto

Shamier Anderson

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LAbyrinth
2016 Barva vítězství
2015 Across the Line
Město statečných
2014 Client Seduction (TV film)
2013 Zase doma (TV film)
2012 The Barrens
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Nostrum

TV seriály

2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour One: Pilot (E01)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (11)
2016 Pitch (TV seriál)
Alfonzo Guzman-Chavez (E05)
Double Switch (E03)
Slasher (TV seriál)
Digging Your Grave with Your Teeth (E02)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (13)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Prastarý mnich (S02E08)
2015 Constantine (TV seriál)
A Whole World Out There (E11)
2014 Intruders (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
Putting the Damage On (S02E05)
Beasts of Burden (S02E04)
další epizody (4)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Next Step, The (TV seriál)
Played (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace