foto

Shamier Anderson

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
Destroyer
Love Jacked
2016 Barva vítězství
2015 Across the Line
Město statečných
2014 Client Seduction (TV film)
2013 Zase doma (TV film)
2012 The Barrens
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Nostrum

TV seriály

2018 Drazí běloši (TV seriál)
Chapter V (S02E05)
Wynonna Earp (TV seriál)
When You Call My Name (S03E02)
Blood Red and Going Down (S03E01)
2017 Barva moci (TV seriál)
První hodina (E01)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (11)
2016 Slasher (TV seriál)
Digging Your Grave with Your Teeth (S01E02)
Vysněná meta (TV seriál)
Přestupy (E05)
Do těla (E03)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (13)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Prastarý mnich (S02E08)
2015 Constantine (TV seriál)
A Whole World Out There (E11)
2014 Intruders (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
Putting the Damage On (S02E05)
Beasts of Burden (S02E04)
další epizody (4)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Played (TV seriál)
The Next Step (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Pravidla (S03E11)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Loser Generated Content (S02E08)
2011 Kingová (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace