foto

Al Roker

  • nar. 20.8.1954 (66 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Morning Show Mysteries: Death by Design (TV film)
Zombieland: Rána jistoty
2018 Vraždy v ranní show: Smrtelné přešlapy (TV film)
Vraždy v ranní show: Vražda na jídelním lístku (TV film)
2016 Kung Fu Panda 3
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Sharknado 2 (TV film)
2013 Zataženo, občas trakaře 2
2012 Piráti!
2011 Nadějný rok
2009 Zataženo, občas trakaře
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2006 Malí rošťáci
2005 Roboti
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
Wholey Moses
2002 Christmas in Rockefeller Center (TV film)
1998 Kouzelný meč - Cesta na Camelot
1997 Muži v černém

TV seriály

2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Pilot (E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
2012 Treme (TV seriál)
Země zaslíbená (S03E07)
Studio 30 Rock (TV seriál)
St. Patrick's Day (S06E12)
Simpsonovi (TV seriál)
Řeka slz (S24E01)
2007 WordGirl (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Ohňostroj (S01E18)
2003 Bill Stanton Project (TV seriál)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
2001 The Proud Family (TV seriál)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Polibek (S02E14)
1996 Superman: The Animated Series (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
President (S03E01)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cigar Store Indian (S05E10)
1990 Going Places (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2018 Setkání celebrit se zvířaty (TV seriál)
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
Personal Gold - a.z.
2004 Christmas in Rockefeller Center (koncert)
2003 Freedom: A History of Us (TV seriál)
2000 My Generation
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1996 Savage Skies (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Vraždy v ranní show: Smrtelné přešlapy (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2017 WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2015 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Nate Berkus Show, The (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Dr. Oz Show (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
2000 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
1998 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Where in the World Is Carmen Sandiego? (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky