foto

Pete Wentz

  • nar. 5.6.1979 (39 let)
    Wilmette, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plán útěku 2
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2008 Sex Drive

TV seriály

2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2010 Team Unicorn (TV seriál)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Bez návratu (S05E18)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Mlsný jazýček (S02E01)
2007 Winter Tales (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
When It Isn't Like It Should Be (S03E18)
Just Watch the Fireworks (S03E15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
An Attempt to Tip the Scales (S03E04)

Dokumentární

2014 Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
Lennon or McCartney
2011 iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
2004 Znalec psí duše (TV seriál)

TV pořady

2017 2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
The Eric Andre Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
2009 MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad)
The 7PM Project (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
2003 Australian Idol (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
MTV News (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Fall Out Boy - Bishops Knife Trick (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Church (hudební videoklip)
Fall Out Boy - City in a Garden (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Wilson (Expensive Mistakes) (hudební videoklip)
2017 Fall Out Boy - Champion (hudební videoklip)
Fall Out Boy - HOLD ME TIGHT OR DON’T (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young And Menace (hudební videoklip)
2015 Fall Out Boy - Irresistible (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Irresistible ft. Demi Lovato (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Uma Thurman (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Demi Lovato - Irresistible (Starring Doug The Pug) (hudební videoklip)
Steve Aoki feat. Fall Out Boy - Back To Earth (hudební videoklip)
2014 Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Centuries (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Immortals (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Miss Missing You (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Courtney Love - Rat A Tat (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Elton John - Save Rock And Roll (hudební videoklip)
2013 Fall Out Boy - Alone Together (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Love, Sex, Death (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Phoenix (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Where Did The Party Go (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young Volcanoes (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Big Sean - The Mighty Fall (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Foxes - Just One Yesterday (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Tommy Lee - Death Valley (hudební videoklip)
2011 A Day To Remember: All I Want (hudební videoklip)
Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts (hudební videoklip)
2010 Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire (hudební videoklip)
2009 Fall Out Boy - Alpha Dog (hudební videoklip)
Fall Out Boy - America's Suitehearts (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Headfirst Slide Into Coopestown On A Bad Bet (hudební videoklip)
Fall Out Boy - What A Catch, Donnie (hudební videoklip)
2008 Fall Out Boy - I Don't Care (hudební videoklip)
2007 Fall Out Boy - "The Take Over, The Breaks Over" (hudební videoklip)
Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You) (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Carpal Tunnel Of Love (hudební videoklip)
Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs (hudební videoklip)
2006 Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me" (hudební videoklip)
2005 Fall Out Boy - Dance, Dance (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Sugar, We're Goin Down (hudební videoklip)
2003 Fall Out Boy - Dead On Arrival (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Grand Theft Autumn / Where Is Your Boy (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Saturday (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2014 Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles

Hudební videoklipy

2015 Fall Out Boy - Uma Thurman (hudební videoklip)
2013 Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up) (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace