foto

Outi Ikonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Closet
2011 Pystyssä
2001 Young Love

TV seriály

2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 6 (S03E06)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace