foto

Frank-Leo Schröder

  • nar. 1961
    Lingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Praxis mit Meerblick - Der einsame Schwimmer (TV film)
2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die Macht der Gewohnheit (TV film)
Tatort - Tiere der Großstadt (TV film)
2017 Mikel
2016 Tatort – Der König der Gosse (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Drang nach
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Mutation Background
Místo činu: Kolín - Staré železo (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
The Final Fax
2009 Hoffnung für Kummerow (TV film)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Glück auf vier Rädern (TV film)
2005 Klaun
2003 Die Wachmänner (TV film)
2002 Mutter auf der Palme (TV film)
2000 Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Berlín v ohrožení (TV film)
Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Liebe Lügen (TV film)
1996 4 Urlauber und 1 Baby (TV film)
Der Mörder und die Hure (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražda na objednávku (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Nein heißt Nein (S01E04)
2017 Lammerts Leichen (TV seriál)
Schulz (E02)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Otcovské radosti (S21E10)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
DNA (S01E05)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zaměřte se na dálnici (S09E14)
2004 Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tramitz & Friends (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zlý sen (S05E13)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Překupníci (S02E21)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Geschichten hinterm Deich (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Optimist (S02E14)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace